Pagina's

About

Hi allemaal!

Mijn naam is Annika en ik ben geboren op 10 december 1998 in een dorpje in Gelderland. In mijn vrije tijd doe ik graag yoga, maak ik wandelingen met mijn hond en zing en dans ik.

Ook heb ik een passie voor schrijven. Ik schreef altijd in dagboekjes, maar had toch het gevoel dat ik mijn gedachten wilde delen. In 2012 ben ik daarom een blog gestart, waar ik over onderwerpen schreef waar ik blij van werd. Na 2 jaar bloggen stopte ik vanwege tijdgebrek. Maar ik ben het  gaan missen. Daarom ben ik nu een nieuwe blog gestart, genaamd Chrysalism.


Dit ben ik!


Het woord 'Chrysalism' betekent letterlijk 'The amniotic tranquility of being indoors during a thunderstorm'. Een rare betekenis misschien, maar voor mij betekent dit gezelligheid, veiligheid en je thuis voelen. En dit wil ik juist uitdragen met mijn blog!

Op deze blog zal ik van alles gaan schrijven. Van lifestyle tot de actualiteit en van mijn mening tot lekkere recepten. Maar ik wil elk artikel een persoonlijke twist geven en ik wil naast de 'gewone dingen' ook vernieuwende blogposts schrijven, zodat het toch net wat anders is.

Mijn hond Kyra!
Zodat jullie me wat beter leren kennen, zet ik hieronder 5 feitjes over mezelf neer:

1) Ik hou ontzettend veel van dieren, daarom eet ik al meer dan vier jaar geen vlees en ben ik sinds een tijdje ook veganist.

2) Toen ik negen jaar oud was heb ik meegedaan aan het kinderen voor kinderen songfestival. Ik kwam uiteindelijk in de halve finale en dit was echt een hele leuke ervaring voor mij.


3) Ik ben best wel een ideologisch persoon. Ik lees elke dag de krant en zoek vaak standpunten van verschillende mensen op internet op, zodat ik kan zien wat mijn eigen mening over een onderwerp is. Ook heb ik echt een beeld in mijn hoofd van hoe de samenleving eruit zou moeten zien. Later wil ik trouwens journalist worden!

4) Ik ben voor gelijke behandeling en rechten voor ieder wezen op aarde. Ik ben tegen discriminatie, seksisme en racisme.


5) Ik ben helemaal alleen op de wereld gekomen. Huh? Ja, zonder verloskundige. Die was te laat. De navelstreng zat twee keer om mijn nek gedraaid, maar gelukkig konden mijn vader en mijn moeder het losmaken en leef ik nog.

Have fun!Ik heb alle foto's uit dit artikel zelf gemaakt. Als je een foto wilt gebruiken hoor ik het graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten