Pagina's

zaterdag 23 juli 2016

Plaatjes schieten #3 | Griekenland

Hey allemaal,

Ik heb even een korte 'zomerstop' gehad want ik ben op vakantie geweest naar Griekenland (Kreta). But Chrysalism is back! En ik ook, haha. Ik heb natuurlijk heel veel foto's gemaakt in Kreta en het leek me leuk om deze met jullie te delen. Dus veel plezier met kijken!

Deze foto's heb ik allemaal genomen in het stadje Chaniá. We zouden met de bus naar Chaniá gaan en na héél lang zoeken hadden we eindelijk de bushalte gevonden. Toen we in het stadje waren hebben we helaas niet zo heel veel kunnen doen, omdat het zo warm was. Maar we zijn wel naar de Venetiaanse vuurtoren gelopen. (Zie eerste foto) Daarna hebben we wat gegeten bij een leuk restaurantje en daarna gingen we eigenlijk al weer terug. Het was wel heel mooi hier!
Oké, ik heb gemerkt dat eigenlijk bijna op alle foto's die ik gemaakt heb, de zee te zien is. Don't blame me, haha. Maar het is natuurlijk ook een eiland. Op deze foto's zie je de zonsondergang die we bekeken hebben. Nou ja op de foto's ging de zon nog niet onder, maar bijna wel!

Op maandag hebben we een excursie gedaan naar Gramvousa. Een eilandje dat dicht bij Kreta ligt. En wauw, hoe mooi is het hier?! Zoals je op de foto ziet hebben we ook nog een zeeschildpad gezien. Heel leuk!Ook hebben we een jeep safari gedaan. Dit vond ik denk ik het leukste aan de vakantie! Ik vond het doodeng maar ook wel heel gaaf. We zijn helemaal naar het zuiden van Kreta gereden, daar hebben we wat gezwommen en gegeten en daarna gingen we weer terug!

En dat waren de foto's! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om ze te zien en als je meer foto's van mij wilt zien kan je me altijd volgen op instagram want daar plaats ik meer foto's!

Gaan / gingen jullie dit jaar op vakantie? En zo ja, waarheen?

Liefs,

Annika

2 opmerkingen:

  1. Ik ben lang, lang geleden ook naar Kreta geweest, maar nu ik jouw foto's zie wil ik er weer heen! Het is daar zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Griekenland is prachtig en ik ben dol op het eten :) Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen