Pagina's

woensdag 1 juni 2016

Wie ben ik?

'Be the change YOU want to see in the world'

Hi,

Leuk dat je om mijn blog komt kijken! Mijn naam is Annika en ik ben 17 jaar oud. Voordat ik echt ga beginnen met bloggen, leek het me leuk om een artikel te maken waar jullie me wat beter leren kennen. Dus bij deze!

Ik ben dus Annika. Op 10 december 1998 ben ik geboren en ik woon in Gelderland. Ik ben op het idee gekomen om te bloggen omdat ik op dit moment best wel veel vrije tijd heb en ik een grote passie heb voor schrijven. Vroeger schreef ik al verhaaltjes en eigenlijk nog steeds wel. Het leek me leuk om mijn mening en gedachten te delen, dus vandaar deze blog. Als je nog meer over mijn blog wilt weten, kan je kijken op het kopje About.

Ik heb een liefde voor de natuur, daarom ga ik dagelijks naar het bos om een wandeling te maken met mijn hond, Kyra. Naast het milieu, vind ik dierenwelzijn ook heel belangrijk. Ik ben daarom nu zo'n drieënhalf jaar vegetariër en wil in de toekomst misschien veganistisch gaan eten. Ik ben vegetariër omdat ik van mening ben dat er geen dier voor mijn behoeften hoeft te sterven. Maar over dit onderwerp komt nog een artikel online.


Verder doe ik in mijn vrije tijd aan yoga en dansen. Ik doe sinds kort aan yoga en ik merk dat ik er echt rustiger van word en dat ik mezelf meer ben gaan accepteren. En ook ben ik op deze manier natuurlijk actief bezig. Daarnaast doe ik dus aan dansen; urban street dance.

Tot slot vind ik het heel leuk om te zingen. Ik heb toen ik negen jaar oud was meegedaan aan het kinderen voor kinderen songfestival, waarin ik in de halve finale kwam. Ook heb ik een tijdje in een koortje gezeten en nu doe ik het vooral voor mezelf. Ik zou misschien ooit nog wel wat met muziek willen doen, maar ik weet niet zo goed wat.

Op deze blog zal elke dag een artikel online komen om 07:00 in de ochtend. De artikelen gaan over wat ik leuk en interessant vind, van mijn mening over een bepaald onderwerp tot lekkere recepten en van de actualiteit tot persoonlijke artikelen. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden en als je me wilt volgen, kan dat via bloglovin' en instagram.

Tot morgen om 07:00,

Fijne dag! ♥

4 opmerkingen:

  1. Wauw, jouw schrijfstijl heel fijn om te lezen, ik ga je meteen volgen op Bloglovin'. Ik ben benieuwd naar de artikeltjes die je gaat posten! :)

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen