Pagina's

maandag 20 juni 2016

Plaatjes schieten #2 | Dagje efteling ♥

Gister ging ik met Marieke (zus), mijn vader en zijn vriendin naar de Efteling. Het was heel gezellig en ik heb mijn camera meegenomen, want het park is natuurlijk best wel fotogeniek. Vandaag een nieuw artikel van mijn rubriek plaatjes schieten, waarin ik jullie wat foto's laat zien.
Oké, ik ga eerlijk zijn. Ik ben niet in de Baron geweest. De vorige keer dat ik naar de Efteling ging, ben ik er wel in geweest. Maar ik vond hem zó eng. Ik kreeg geen lucht meer en had het gevoel dat ik flauw ging vallen, dus ik had besloten deze keer niet mee te gaan. Grappig feitje, mijn zusje staat op de foto hierboven. Ik had mijn camera op constant staan, en het lukte! Proud! :)

Wauw. Een reuze cactus. Cool is hij hè? Hij stond naast de wildwaterbaan. Die was trouwens heel leuk, maar helaas ben ik niet droog gebleven.De schatkist. Stond hier vroeger niet een enorme bank? Ik weet het niet zeker hoor, maar ik dacht het wel. Ik heb er overigens ook een mooie actie foto van. Nee grapje, hij was erg lelijk. Ik probeerde de sleutel uit de grond te trekken. De ene persoon die altijd eerlijk als goud is kan de sleutel uit de grond halen. Althans dat is het verhaal. Ik ben dus blijkbaar niet de eerlijkste. But at least, I tried.
Dan de Villa Volta. Wisten jullie dat ik hier nooit in ben geweest? Vandaag was dus de eerste keer, en ik vond het heel gaaf. Hij leek een beetje op het spookhuis in Walibi, maar dan tien keer leuker!Een foto met Marieke!

Naast de foto's die ik gemaakt heb, heb ik ook gefilmd. Ik wil hier graag een soort van sfeerfilmpje van maken. Wat ik zo fijn vind aan filmpjes maken, is dat als je ze terugkijkt je heel goed dat moment kan herbeleven. De laatste paar jaar maak ik ook sfeerfilmpjes van vakanties en probeer ik het dus ook vaker bij dit soort dagjes te doen.

Dus misschien dat jullie binnenkort een filmpje op mijn blog kunnen zien van de Efteling!

Liefs,

Annika

7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's van de Efteling. Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest dus durf niet te zeggen of daar eerst een bank stond :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik weet het ook niet zeker hoor! Het kan ook zijn dat die bank in het sprookjesbos stond, haha. :)

   Verwijderen
 2. Aawh de Efteling, zoo leuk haha! Ik ga binnenkort ook weer, zo zin in als ik jouw foto's zie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik wil snel ook weer eens naar de efteling

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onder sportscam full hd 1080p handleiding de beste is de SJ4000 onderwater-full-HD LCD waterdichte sportcamera. Het heeft veel aandacht van de jongeren die graag surfen, schaatsen en die willen vangen.

  BeantwoordenVerwijderen