Pagina's

vrijdag 10 juni 2016

Plaatjes schieten #1 | Zwanen en vliegende honden

'We don't remember days, we remember moments'
Hi allemaal,

Naast de dingen die ik al genoemd heb in mijn blog, zoals zingen, dansen en schrijven, hou ik er ook heel erg van om me even af te zonderen en mooie dingen te fotograferen en ze daarna te editten. In dit artikel ga ik jullie wat foto's laten zien die ik gisteren heb gemaakt, toen ik lekker met Kyra naar het bos ging!


Niet de scherpste foto, maar zó grappig! Mijn hond was aan het zwemmen en toen kwam er opeens een Labrador aan die ook graag wilde zwemmen. Ik maakte wat foto's van deze hond, want zijn sprong in het water was echt fantastisch. Daarna heb ik het e-mail adres van zijn baasje gevraagd zodat ik de foto's naar haar op kan sturen! :)

Oké, stiekem heb ik deze niet gister gemaakt. Haha. Sinds een paar weken hebben de zwanen bij ons in de buurt baby's gekregen, heel lief! Helaas is het me nog niet gelukt om deze op de foto te zetten, maar misschien een ander keer.
En natuurlijk, nog wat foto's van Kyra! Ik vind het altijd lastig om Kyra goed op de foto te zetten, omdat ze heel beweeglijk en energiek is. Maar bij deze foto's is het toch een beetje gelukt!
Dat waren de foto's! Vinden jullie het leuk om vaker zo'n artikel te zien?

Fijne dag! ♥

8 opmerkingen:

 1. Hahaha geweldig die 1e foto waarbij de Labrador in het water springt! Zijn baasje zal vast erg blij zijn het de foto's. En wat een mooie hond is Kyra! Dieren zijn inderdaad soms lastig op de foto te zetten. Ik probeer ook regelmatig foto's te maken van mijn cavia's, maar die blijven ook nooit stil zitten. Vaak zijn ze erg nieuwsgierig en gaan dan aan de camera snuffelen haha. Wel heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het ook zó grappig haha! Het lijkt me inderdaad best lastig om cavia's op de foto te zetten, die zijn vaak toch nog een stuk beweeglijker. :)

   Verwijderen
 2. wat een super leuke foto's! Hij heeft het prima naar zijn zin zo te zien. Ik kan altijd zo genieten van de natuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Mijn hond sprong ook altijd op die manier in het water. Ik vond het altijd zo lachwekkend!

  BeantwoordenVerwijderen