Pagina's

maandag 13 juni 2016

Music Monday #1 | Inspirerende artiesten

Muziek. Ik denk dat bijna iedereen er wel van houdt. Zelf houd ik voornamelijk van akoestische of pianomuziek. Maar ik kan ook genieten van leuke popnummers. In de rubriek Music Monday ga ik mijn favoriete muziek van de afgelopen tijd met jullie delen. Dus veel plezier! <3

Ruth B

De laatste tijd luister ik veel muziek van Ruth B. Ze heeft nog maar vier nummers, maar ze zijn zo goed. Ruth werd bekend door het nummer Lost Boy dat ze een tijdje geleden uitbracht. Haar andere nummers hoor ik niet regelmatig op de radio, maar deze zijn ook echt het luisteren waard. Ruth kenmerkt zich door het maken van hele 'eenvoudige' nummers, waarvan de teksten heel mooi uitgedacht zijn. Ook vind ik het knap dat ze al haar nummers zelf heeft geschreven, dit kun je namelijk van heel weinig artiesten zeggen tegenwoordig.


Madilyn Bailey

Ook zo iemand waarvan ik haar nummers wel tien keer achter elkaar kan luisteren. Madilyn heeft een YouTube kanaal met zo'n twee miljoen abonnees. Maar dat verdient ze ook wel, want wat kan zij prachtig zingen. Ze heeft een heel unieke stem en is op dit moment mijn favoriete cover-zangeres. Ja, want ze maakt namelijk covers. Volgens mij is ze ook bezig met een eigen album, alleen ik weet niet wanneer deze uitgebracht wordt. Hieronder zet ik twee van mijn favoriete covers van Madilyn.Sia

Sia is een zangeres die de meeste van jullie denk ik al wel kennen. Ze heeft grote hits op haar naam staan, zoals Chandelier en Titanium. Ik was nooit echt heel erg fan van haar, tot ik haar nieuwe album This is acting luisterde. Ik was erg onder de indruk van haar muziek. Ze zingt met zoveel gevoel en je merkt gewoon dat de teksten voor haar heel herkenbaar zijn. Dit is ook wel logisch, want ook Sia schrijft de meeste nummers zelf.

 
 
Zo, dat waren drie van mijn favoriete artiesten van dit moment.
Welke artiesten vinden jullie leuk?

Fijne dag! ♥

4 opmerkingen:

  1. Ik hou van dit soort posts. Lekker nieuwe muziek ontdekken! SIA vind ik ook een geweldige zangeres en persoon. Haar muziek en videoclips zijn heel bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, leuk om te lezen! Sia is echt geweldig en die stem van haar, wow. :D

      Verwijderen