Pagina's

donderdag 9 juni 2016

Trots zijn

'To be free, you have to let go'

Hi allemaal,

Het leek me leuk om een stukje te schrijven over dingen waar ik trots op ben. Ik denk dat het heel goed is om soms de dingen na te gaan die goed zijn gegaan en waar je trots op bent. Wij mensen zijn eigenlijk te vaak geneigd om alleen maar bezig te zijn met de dingen die niet goed gaan, of waarin we hebben gefaald. Daarom schrijf ik dit artikel en wil ik jullie vragen om in de reacties neer te zetten waar jij nou trots op bent. Omdat we allemaal wel wat positiever mogen zijn over onszelf. (:

Ik ben trots omdat...

♥ Ik nu al een maand elke dag aan yoga doe en het ook nog eens leuk vind. Ik ben iemand die of ergens helemaal voor gaat, of het helemaal opgeeft. Er is meestal niet echt een middenweg tussen. Daarom ben ik extra trots dat dit wel lukt.

♥ Ik keuzes heb gemaakt en me hier langzamerhand steeds meer bij kan neerleggen. Het was echt niet makkelijk om een keuze te maken die mijn leven best wel laat veranderen, maar gelukkig denk ik steeds meer dat dit de beste keuze was.

♥ Het me steeds meer lukt om eerlijk en open te zijn. Vroeger was ik heel gesloten en kon ik bij niemand mijn gevoelens uiten. Nu durf ik dat wel steeds meer.


♥ Ik weer gezond en 'natuurlijk' eet. 1 of 2 jaar geleden, was ik hier heel erg mee bezig en wilde ik zo gezond, genoeg en puur mogelijk eten. Toen gebeurden er dingen in mijn leven waardoor ik niet meer gezond at, maar sinds een tijdje ben ik weer heel erg bezig met gezonde voeding omdat ik dit belangrijk vind. We hebben maar één lichaam, en daar moeten we goed voor zorgen. Ik doe dit niet alleen omdat ik er slank uit wil zien, maar voornamelijk omdat ik ook gezond aan de binnenkant wil zijn. Er zijn natuurlijk mensen die alles kunnen eten en niet aankomen, maar dat wil niet zeggen dat zij ook gezond zijn.

♥ Ik deze blog heb opgezet. Ik wilde dit al heel lang, maar vond het toch moeilijk om er echt aan te gaan beginnen. Het schrijven heb ik gemist en ik ben blij dat ik hier nu weer elke dag mee bezig kan zijn.

♥ Het me gelukt is om weer een beetje structuur in mijn leven te krijgen. Een paar maanden terug was het in mijn hoofd een chaos en lukte het me geeneens om mijn boeken die ik geleend had op tijd terug te brengen. Het is nog steeds niet helemaal over, maar het gaat steeds beter.

Dat was het. Zoals ik al aan het begin zei, ben ik ontzettend benieuwd naar waar jullie nu trots op zijn! Dus brand los, haha.

Fijne dag! ♥


10 opmerkingen:

 1. Super fijn dat je super trots bent dat je een blog bent gestart. Ik vind het ook leuk om te doen!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik twijfelde er best wel lang over, maar ik vind het ook heel tof om te doen! :)

   Verwijderen
 2. Het is inderdaad fijn om af en toe zulke lijstjes te maken. Je hebt mooie punten ook gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk ook wel dat dit heel goed is, want we zijn zo snel geneigd om onszelf altijd maar naar beneden te halen. Dankjewel!

   Verwijderen
 3. En goed dat je dit van jezelf kunt benoemen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel moeilijk, omdat je eerder negatieve dingen kan bedenken dan positieve. Maar bedankt! ♥

   Verwijderen
 4. Wat goed om dat eens op te schrijven! En nog fijner om het dan terug te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen