Pagina's

donderdag 16 juni 2016

I Took My Camera Along #1 | Cactussen, outfit en onweer

Het leek me leuk om af en toe mijn camera mee te nemen en gedurende de dag wat foto's te maken die ik dan kan laten zien op mijn blog en hier een verhaaltje bij te vertellen. Dus bij deze! Vandaag (wanneer dit artikel online komt: gister) ben ik onder andere naar de Intratuin geweest met Rosanne en zagen we cactussen.
-De eerste drie foto's heb ik met mijn telefoon gemaakt, de rest met camera-

Toen we in de Intratuin waren gingen we eerst even wat eten bij de lunchroom. Ik had een broodje met kruidenkaas, tomaat en ui en de man achter de toonbank vroeg wel twee keer of mijn bestelling echt klopte, hij vond het erg apart dat ik maar zo weinig ingrediënten op mijn broodje wilde. Bij de Hema heb ik dit ook altijd, dan wil ik een broodje mozzarella, pesto en dan vraag ik hem zonder mozzarella. Beetje raar, maar ik vind het lekkerder.

Zoals je op de foto kunt zien, waren er hele schattige konijntjes in de Intratuin. Ik hoop dat ze snel verkocht worden aan iemand met een groot hok en een konijnen vriendje, want ik vind het altijd een beetje zielig dat ze zo alleen in een klein hokje zitten.


Oké, ik zag nagellak voor honden. En ik vond het heel gaaf, haha. Alleen jammer dat ze 10 euro per stuk waren. Anders had ik er misschien wel eentje gekocht.

En vanaf nu komen de foto's die ik met mijn camera heb gemaakt. Kunnen jullie het verschil zien? Terug naar het verhaal, in de Intratuin waren heel veel cactussen. Ik dacht eigenlijk dat ze nu wel een beetje 'uit' waren, maar nee. En hier ben ik niet bedroefd om, want ik vind cactussen leuk.Na de Intratuin zijn we nog even een wandeling in het bos gaan maken en hebben we wat foto's geschoten. Ik heb de tuinbroek trouwens van de Primark, het shirtje van de Sting en de ketting van de Hema. Toen we eenmaal in het bos waren, dachten we dat het ging onweren en renden we snel terug naar de fiets. Uiteindelijk bleek het helemaal niet te gaan onweren, maar ja we hebben nu toch weer even een cardio-workout gedaan, haha.

Fijne dag! ♥

11 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Die tuinbroek is echt heel tof! Ik vind de konijnen bij de intratuin en welkoop ook altijd enorm zielig. Of sowieso in dierenwinkels. In zo'n klein, glazen hok leven kan gewoon niet goed zijn voor die beestjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja, ik hoop maar dat ze als ze verkocht worden wel een groot hok krijgen!

   Verwijderen
 2. Cactussen gaan nooit uit de mode ; ) Die hondennagelak! Ik zie het al helemaal voor me haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is mooi! Die hondennagelak lijkt me zo gaaf, ik zie mijn hond al helemaal voor me met roze gelakte nageltjes!

   Verwijderen
 3. Hahah, een nagellak voor honden? Bizar dat dat bestaat haha! Die cactussen zijn zó tof. Gister was ik ook nog in een tuincentrum. Ik word dan altijd naar de cactussen toegetreden lijkt het wel, haha. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, grappig hè? Ik wil ook echt nog een keer een reuze cactus kopen, alleen jammer dat ze zo duur zijn!

   Verwijderen
 4. Ahh al die cacti's! Leuke fototjes. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou echt van konijnen ze zijn zo cute! X

  BeantwoordenVerwijderen