Pagina's

maandag 6 juni 2016

Foto dagboekje #1 | Koffie, disney films en veel dierenHi allemaal

Het leek me leuk om zo nu en dan een foto dagboekje te doen op mijn blog. Hierin laat ik foto's zien die ik de afgelopen tijd heb gemaakt met mijn mobiel, of af en toe mijn camera. Zo leren jullie me beter kennen en kan ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Vandaag dus deel 1, veel plezier met lezen!


In het bos bij ons in de buurt zijn er sinds kort Hongaarse Wolvarkens komen wonen. Ze hebben allemaal een naam gekregen en ze zijn heel tam en echte knuffelaars. Het doel van dit project is ervoor zorgen dat de mens dichter bij de natuur komt en ik denk eigenlijk wel dat dit gelukt is. Sinds ze er zijn is het veel drukker in het bos!


Vorige week zaterdag zijn we met de familie gaan wokken. En wat een lekkere toetjes hadden ze. Ik had thuis al besloten dat ik dit keer minder hartige dingen ging eten en meer toetjes. Helaas (of gelukkig) zat ik al snel vol, haha.


Ook ging ik de afgelopen tijd regelmatig naar de Bagels & Beans. Deze foto nam ik toen ik samen met mijn zusje en moeder ging winkelen in Nijmegen. Het was heel gezellig en ik heb weer leuke kleding en een bikini gekocht. Het drankje op de foto is trouwens een moccachino. En wauw, deze koffie is zó lekker.


De laatste tijd ben ik weer veel in het bos te vinden, haha. Afgelopen woensdag ging ik met mijn oma naar het bos in Leersum en vorige week heb ik de Wolvarkentjes van hier aan een vriendin laten zien. En natuurlijk ging Kyra beide keren gezellig mee! Op deze foto is ze trouwens nat, ze had net gezwommen.


Ook ben de afgelopen weken regelmatig naar de film gegaan. Naast The Jungle Book heb ik ook de tweede film van Alice in Wonderland, genaamd Alice through the looking glass gezien. Het was een prachtige film. Misschien zelfs nog mooier dan de eerste film!Dit weekend kwam Simone bij me logeren. Het was heel gezellig, we zijn naar de film geweest en hebben geshopt. Daarna gingen we nog barbecueën met onze gezinnen en maakte ik deze grappige foto van de kat van Simone.

Dat was het alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Fijne dag! ♥

Bron

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto diary! Die chocolade fonteinen zien er heerlijk uit! xx

    BeantwoordenVerwijderen