Pagina's

donderdag 2 juni 2016

Dingen waar ik blij van word


'Take a walk in the forest and smell the wild air'

Hi allemaal,

Vandaag een positief artikel, ik ga namelijk dingen benoemen waar ik blij van word. Ik heb me namelijk een hele tijd helemaal niet zo goed gevoeld. Ik heb gemerkt dat als ik bewuster kijk naar de dingen die me blij maken, ik me wat beter voel. Dus veel plezier met lezen!

♥ Een lange wandeling maken in de natuur
♥ Dansen:
Dansen werkt echt zo positief voor je humeur, misschien heb je weleens op YouTube een 'dance recess' gezien. Dit zijn video's van mensen die een muziekje opzetten en dan gaan dansen zonder ergens over na te denken, meestal doen ze dit heel overtuigend en alleen de filmpjes bekijken maken me al blij. Maar als je dit zelf doet merk je pas hoe fijn het is om even nergens aan te denken en je voor niemand te schamen. Zeker een aanrader, haha.
♥ Koffie drinken in een leuk koffietentje en gezellig bijkletsen
♥ In attracties in een pretpark gaan, terwijl ik het eigenlijk niet durf
♥ Smoothies

♥ Diepe gesprekken
♥ Optutten:
Vroeger was ik echt een make-up junkie, had ik heel veel make-up en maakte ik elke dag wel een opvallende ooglook. Tegenwoordig draag ik enkel wat foundation, mascara en wenkbrauwpoeder, maar af en toe vind ik het wel leuk om me helemaal op te tutten en m'n haren te krullen.
♥ 's Ochtends wakker worden en je gelijk helemaal fit voelen
♥ Een complimentje krijgen
♥ Grieks eten
♥ T-shirt weer
♥ Reizen:
Ik vind het heel leuk om nieuwe culturen en plekken te ontdekken op de wereld. Dit jaar ga ik weer met mijn moeder en zusje naar Griekenland en later wil ik nog veel meer gaan reizen!

♥ Inspiratie opdoen voor tattoos
♥ Koekjes bakken
♥ Yoga:
Ik ga hier denk ik nog eens een apart artikel over maken, want yoga kan voor zulke positieve dingen zorgen. Door yoga ben ik mezelf meer gaan waarderen, heb ik leren te ontspannen en daarnaast ben ik natuurlijk ook actief bezig.
♥ Leuke muziek ontdekken
♥ Uiteten

Zo, dat was mijn lijstje. Eigenlijk ben ik ook wel een beetje nieuwsgierig naar wat jullie nu blij maakt, het kunnen grote dingen of kleine dingen zijn. Dus als je wilt kun je dat achter laten in de reacties!

Fijne dag!

Ik heb alle foto's uit dit artikel zelf gemaakt. Als je een foto wilt gebruiken hoor ik het graag!

6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je lijst! Hier haal ik zelf ook weer iets uit :) En die Yoga artikelen: graag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen dank, haha! Fijn dat je hier iets uit kan halen! :)

   Verwijderen
 2. Wat een vrolijk artikel! Ik word heel blij van mini-dingen, zoals die mini's toen van de Albert Heijn. Ik weet het, het is een beetje raar, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind eigenlijk de meeste punten ook wel heel erg leuk! Wandelen houd ik ook heel erg van, net zo als van goede gesprekken.

  BeantwoordenVerwijderen