Pagina's

vrijdag 17 juni 2016

5x Interieur Trends + Inspiratie

home, flowers, and interior afbeelding


Omdat wij over een tijdje gaan verhuizen, ben ik al druk bezig met inspiratie op doen voor het interieur. Ik vind het leuk om ideeën op te doen en plaatjes te bekijken op het internet. In dit artikel wil ik 5 trends op het gebied van interieur met jullie delen. Veel plezier met lezen!Wit, wit en nog eens wit

Je hoeft maar 'interior inspiration' in google te typen en je ziet het, alleen maar kamers met witte muren, witte kasten en witte bedden. White is the new black. Ik vind het ook heel mooi. Het is wel lastig om het gezellig te maken met alleen maar witte items. Maar op de foto hierboven vind ik dat zeker gelukt! Ze hebben gebruik gemaakt van verschillende tinten wit en hebben bijvoorbeeld een houten kastje met een stoffen stoel gecombineerd, zodat het niet zo strak is.Marmer // Marble

Zoals jullie misschien wel weten is marmer ook een echte trend. Ik vind het prachtig en zou hier ook graag een paar items van willen. Het minpunt van marmer is dat het heel duur is. Maar gelukkig vond ik op YouTube dit filmpje, waarin verteld wordt hoe je op een goedkope manier je oude, saaie bureau in een mooie marmeren exemplaar omtovert. Deze DIY kan je natuurlijk ook voor andere meubels gebruiken!
 
Cactussen, veel cactussen
 
In mijn artikel van gister heb ik het al gezegd. Ik hou van cactussen. Het lijkt me zó gaaf om een hele grote cactus te hebben. Helaas zijn die wel heel prijzig. Een paar kleintjes zou ik ook wel leuk vinden. Cactussen zijn helemaal in en je ziet ze in veel winkels staan.
 
Hangstoelen // Hanging chairs
 
Ik weet niet of dit echt een trend is, maar ik zie ze toch regelmatig in de winkels: hangstoelen. Ik vind ze heel tof en ze maken de ruimte nét wat sfeervoller en gezelliger. Vooral met een leuk kleed erin of als je ervan houdt een (nep)vacht zoals op de foto. Het is weer eens iets anders dan een normale stoel.

plants, room, and nature afbeelding

Natuur naar binnen
 
Een andere trend die je de laatste tijd veel ziet is de natuur die naar binnen wordt gebracht. Denk aan plantjes (om je witte interieur wat kleurrijker te maken, haha), houten meubels en zoals je op de foto ziet opgezette vogels. (?!) Nee, die laatste zou ik overslaan. Deze trend vind ik heel leuk, zo wordt de ruimte toch wat levendiger.

En dat waren de trends! Welke vinden jullie het leukste?

Fijne dag! ♥
De foto's zijn afkomstig van weheartit.com en google.nl 

13 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke interieurs! Ik vind dat rommelige van de eerste en laatste foto ook heel tof. Ik ben nu zelf ook op Pinterest interieurs aan het verzamelen voor als ik ergens dit jaar mijn eigen flatje heb, maar ik heb nu al zoveel ideeën opgeslagen dat ik beter een kasteel kan kopen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat rommelige vind ik ook heel gaaf! Haha, en wat leuk dat je een eigen huisje gaat kopen! :)

   Verwijderen
 2. Cactussen vind ik ook zo leuk, heb er meerdere en ook 1 wat grotere. Laatst had er 1 een bloem, zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh die slaapkamer, dat sfeertje. Te fijn! Goede smaak heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan dus echt úren naar dit soort plaatjes kijken. ZO ZO FIJN!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, we hebben dezelfde smaak! I love all of this!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wit en marmer vind ik zelf zo mooi! Je kan er zoveel kanten mee op ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh ik zou echt alles zo in mijn kamer willen integreren! De hangstoel en het marmer heb ik nog niet, maar dat gaat niet lang meer duren. Favoriet is denk ik de plantjes! Geeft je interieur super veel sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen! De hangstoel vind ik zó gaaf, die wil ik ook wel heel graag! :D

   Verwijderen